Založ si blog

Bože, ďakujeme Ti za nášho ministra financií. ..

Peter Kažimír je známa zábavná postavička, ktorá sa preslávila populárnymi výrokmi. Narodil sa v Košiciach a v politike sa prvýkrát vyskytol v roku 2006. Stal sa tajomníkom Ministerstva financií SR, bol predseda dozornej rady Národného jadrového fondu roky 2006-2010 a kto vie koľko ešte ďalších dôležitých funkcií zastával.  Od roku 2010 je podpredseda Smeru a je najväčším odborníkom v oblasti ekonomiky. Najznámejšie sú jeho schopnosti čítať grafy a jeho bezbrehá dôvera k informáciám na nich. http://www.youtube.com/watch?v=h2y4Q-5i5HQ Máme tu aj nový výrok – vraj sám dokáže vyžiť z menej ako 300€ mesačne. Peťko je lepší ako Chuck Norris, ktorý všetko dokáže len nedokáže vyžiť zo slovenského platu. http://slovenskeproblemy.sk/index.php/politika/45-kazimir

Súdruh minister dostal od Spasiteľa dôležitú úlohu, ako všetko zdaniť a vymyslieť, ako to ľuďom vysvetliť. Došiel na to, že keď ľudu povie, že zdaní boháčov, ľud sa poteší a podporí jeho hon na milionárov. Škoda, že sa prepočítal, opatrenia majú dosah hlavne na pospolitý ľud. Majú dosah na lekárov, sestričky, učiteľov, živnostníkov, slovenských poctivých podnikateľov,  študentov a predčasných dôchodcov.

Zvýšené odvody musia platiť všetci, dokonca aj študenti či pracujúci dôchodcovia (ktorí si privyrobia pár eur, ešte im vezmime dôchodok, veď v 58-čke sa dá ľahko nájsť práca), asi tiež milionári. Asi je to pravda a ľud má na to, aby zachraňoval zničený štát, ktorý platí smeráckym sponzorom a časti voličom Smeru, ktorí nikdy nepracovali a ani nikdy nebudú.

Dočítajte na: http://slovenskeproblemy.sk/index.php/politika/45-kazimir

Poľnohospodárstvo – problémy a riešenia

16.04.2020

„Agrobaróni“ nepodnikajú v agrosektore pre svoju lásku k pôde, k prírode alebo pre túžbu produkovať zdravé potraviny. Robia to pre biznis a je im jedno, že poškodzujú našu pôdu a ľudí! Čo nás poľnohospodárov trápi: Problémy v poľnohospodárstve začali už v roku 1948, keď komunistická moc ukradla občanom ich pôdu, lesy a majetky. Vtedy začal morálny [...]

Tento článok nie je iba o Vianociach, ale je o. . .

22.12.2014

Už od septembra začal vianočný čas a zhon podporený reklamou. Vzniklo veľa článkov za účelom napísať niečo „in“ a možno aj preto, aby získal veľa „likov “ a zdieľaní. Ja to píšem preto, aby sme pochopili a prestali sa naháňať a začali si Vianoce znova užívať po cely rok. Nič sa nestane, keď nám bude niečo chýbať, veď tam toho bude ešte [...]

Nevieš čítať a ani písať? Staň sa starostom.

16.12.2014

Ihneď po voľbách sa v médiách šírili informácie o starostoch, ktorí nevedia čítaťči ani písať. O pár týždňov zatkli takéhoto negramotného starostu za spreneveru, podvod a kupliarstvo. Obhajca ho na súde obhajoval, že nevie čítať, preto nevedel čo podpisuje a preto sa predalo niečo nevýhodne pre obec. Súd našťastie rozhodol, že on sám chcel byť starostom a to, [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Ľubomír Tongeľ

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 70979x
Priemerná čítanosť článkov: 3943x

Autor blogu

Kategórie